Zum Inhalt springen

Bitcoin-innehavere kan få tilgang til mobilbasert DeFi på Celo

Celo blockchain-plattformen som er designet for økonomiske applikasjoner, skaper nå en bro til Bitcoin ved hjelp av ERC-20 token tBTC.

Bitcoin-knyttet ERC20-token

tBTC er et ERC20-token knyttet til Bitcoin Future som gjør at innehavere kan bli en del av desentraliserte finansieringsløsninger i Ethereum blockchain. Celo vil også at Bitcoin-holdere skal bruke tokenet på plattformen. tBTC og The Celo Foundation.

cLabs CTO Marek Olszewski sa: “Vi valgte tBTC som den sikre måten å etablere en bro mellom BTC-holdere og Celo-samfunnet. Vi deler kjerneverdiene til teamene bak tBTC for å gjøre økonomiske verktøy tilgjengelige. ” cLabs er gruppen som opprettet Celo blockchain.

Celo blockchain fremmer DeFi

Celo er en blockchain-plattform designet for å lage DeFi-verktøy for mobiltelefoner. De er ikke designet for å gi enorm avkastning på investeringer, men letter global økonomisk inkludering. Lysklienten kan brukes på hvilken som helst smarttelefon, selv når det er tilkobling med lav interesse. Celo utvikler en konkurrent til Libra-prosjektet av Facebook. Den konkurrerende myndigheten heter Alliance for Prosperity. Medlemmene av Alliansen er dedikert til utvikling av blockchain-teknologi, spesielt stablecoin av Celo. Målet med teknologien er å skape en mer økonomisk inkluderende verden som kan gi alle tilgang til kapital og kreditt.

Bitcoin utgjør størstedelen av kryptomarkedet og Celo ønsker å innlemme det i sine langsiktige mål. I en nylig pressemelding sa selskapet at de vil utnytte likviditeten for å få den til å fungere på Bitcoin på DeFi-apper. Bitcoin, heter det, „vil være avgjørende for den langsiktige veksten i kryptoøkonomien.“

tBTC ble bygget av Keep og er designet på et desentralisert konsept. Det vil hjelpe brukere i Celo-økosystemet å bruke Bitcoin i økosystemet. Det vil nå være tilgjengelig for 6 milliarder smarttelefonbrukere over hele verden på en ikke-forvaringsfri og tillatelsesfri måte.

Kommentare sind geschlossen, aber Trackbacks und Pingbacks sind möglich.