Zum Inhalt springen

BTC-hinta suuntasi Uptickille, sano kryptoanalyytikot

Saatuaanan jonkin verran torjuntaa eilisen kaupankäynnin kohdalla, BTC-härät ovat katalysoineet jonkin verran vauhtia tänään.

Ylin salaus on tällä hetkellä nähtävissä jonkin verran ylöspäin, koska se sai tukea 11 100 dollarin tasolla eilisen pudotuksen aikana todettujen tappioiden poistamiseksi

Tämä lasku vei BTC : n $ 11.6K: n korkeimmilta $ 11.150: n alimmilta markkinoiden voimakkaan turbulenssin ja Fed: n aiheuttaman myynnin keskellä.

Vastaava korjaus tapahtui kolme päivää sitten, kun BTC laski lähes $ 12K: n korkeimmilta ja lopulta alimmillaan $ 11,100: lla ennen kuin näki nousevan.

Jälleen kerran $ 11,100 -vyöhyke on tänään vahvistettu vahvaksi tueksi BTCUSD- parille, koska härät suojelevat innokkaasti tämän tason alapuolella olevaa taukoa.

Maailman suurin salaus nousee 2% viimeisen 24 tunnin aikana ja käy kauppaa 11 457 dollarilla lehdistöaikana.

BTC: n High Time Frame -näkymä on vahva

Edellä mainittu vahva tuki on osoittautunut erittäin tärkeäksi, koska sitä testattiin aiemmin useaan otteeseen.

Nyt analyytikko Teddy Cleps näkee tämän tason puolustamisen härkää suosivana merkkinä twiittaten, että härät näyttävät päättävän olla sulkematta alle 11 100 dollarin.

Toinen BTC-harrastaja, „Crypto Cactus“, väitti myös, että alemman $ 11K -vyöhykkeen jatkuva puolustus osoittaa, että BTC: n korkean aikakehyksen (HTF) näkymät ovat uskomattoman vahvat.

Osoittamalla alla olevaan kaavioonsa hän kommentoi :

„BTC / USD: Vielä ei ole syytä mennä paniikkiin, HTF näyttää edelleen hyvältä toiselle jalalle ylöspäin, jos näemme tuen poistuvan, 10 500 dollaria voisi olla seuraava.“

BTC-hinta voisi raketti kohti 15 000 dollaria

BTC: llä on tällä hetkellä tärkeän viikoittaisen tuen yläpuolella, mikä herättää paljon optimismia välittömästä hintatoiminnastaan.

Kahden edellä mainitun analyytikon lisäksi, jotka näkevät nousevia merkkejä omaisuuserän markkinarakenteessa, toinen analyytikko uskoo, että seuraava vaihe voi „ylittää“ konservatiivisimmat kohteet, jos se onnistuu ylittämään 12 000 dollaria.

Jos BTCUSD sulkee viikon tämän avaintason yläpuolella, Civic- salausprojektin johtaja Vinny Lingham on optimistinen siitä, että lippulaiva-salaustekniikka nousee kohti 15 000 dollaria .

Kommentare sind geschlossen, aber Trackbacks und Pingbacks sind möglich.