Zum Inhalt springen

Elinkeinonharjoittaja itkee väärää peliä

Elinkeinonharjoittaja itkee väärää peliä, kun 30 000 dollarin Bitcoin-hintojen lasku päättyy kaikkien aikojen suurimpaan elpymiseen

Yli 20 prosentin nousu seuraa 12 tuntia sen jälkeen, kun Bitcoin on palautunut 30 000 dollarista, mutta kysymyksiä tapahtumista kasvaa.
Elinkeinonharjoittaja itkee väärää peliä, kun 30 000 dollarin Bitcoin-hintojen lasku päättyy kaikkien aikojen suurimpaan elpymiseen

Bitcoin (BTC) näki historiansa Crypto Profit menestyneimmän elpymisen tammikuun 12. päivänä 30 000 dollarin tuen testaamisen jälkeen, mutta markkinaosapuolet ovat jo epäilyttäviä.

Cointelegraph Marketsin ja TradingView’n tiedot seurasivat Bitcoinia, kun se palautui nopeasti maanantaina myöhään 30250 dollaria, jotta 20%: n voitto pysyisi yli 12 tunnissa.

Guggenheim myy neuvoja tarkastelun alla

Paluu on nopeampi kuin aikaisempi pudotus viikonloppuna, paluu merkitsee Bitcoinin kaikkien aikojen parasta päivittäistä kehitystä sekä Yhdysvaltain dollareina että prosentteina. Numerot vahvistetaan, kun päivittäinen kynttilä sulkeutuu, ja paineaikataso on lähellä paikallista huippua 36600 dollaria.

Heti kun elpyminen oli käynnissä, ilmaantui kuitenkin huolta viimeaikaisten markkinoiden liikkeistä.

Suosittu markkina-analyytikko ja Cointelegraphin avustaja filbfilb väittivät, että rallin vahvuus vääristi markkinoiden manipulointia – kiitos erityisesti vaihtohäiriöistä ja varainhoitaja Guggenheimin epävirallisesta neuvonnasta myydä alemmilla hintatasoilla.

„Hämmästyttävää mitä on mahdollista, kun voit tehdä tarjouksia markkinoille“, osa twiittisarjasta luki.

„On vaikeaa olla salaliittoteoreetikko, kun kaksi suurta pörssiä muuttuu toimintakyvyttömäksi ja Guggenheim käskee ihmisiä myymään kastelun, kun he eivät ole vielä täynnä.“

BTC / USD 12 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp) palautustiedoilla. Lähde: filbfilb / TradingView

Kuten Cointelegraph kertoi, Guggenheimin tietohallintojohtaja Scott Minerd ilmoitti sijoittajille, että on „aika ottaa rahaa pöydältä“. Yritys odottaa Yhdysvaltojen viranomaislupaa päästä Bitcoiniin harmaasävyisen Bitcoin Trustin (GBTC) kautta, ja Minerdin sanat saivat nopeasti kritiikkiä hinnan tarkoituksellisesta hinnoittelusta sillä välin.

Vaihdot ottavat lämmön

Samaan aikaan suurten pörssien, Coinbase ja Kraken, julkisuuspäänsärky jatkui. Kun Bitcoinin pudotus kiihtyi 38 000 dollarista alimpaan suuntaan, molemmilla kauppapaikoilla oli nyt tyypillisiä seisokkeja, jotka saivat kauppiaat menettämään tilausten hallinnan. Tilastotieteilijä Willy Woo varoitti myöhemmin vaikutusta, joka vaikutti koko markkinoihin ja jopa heikensi hintaa.

„Spot-markkinoiden myynti alkoi noin 38 000 dollaria, sitten Coinbase epäonnistui osittain, rekisteröimättä ostoksia, jolloin sen hinta meni 350 dollaria alemmaksi kuin muut, mikä laski indeksihintaa, jota futuuripörssit käyttävät vipurahoituksen laskemiseen, tuhosi laskeva tuho spekulatiivisilla markkinoilla ”, Hän selitti maanantaina.

„Toisin kuin edellisten kahden vuoden edelliset kaatumiset, joissa kauppiaiden selvitystila johti liikaa vivutettuja markkinoita, tämä alkoi spot-markkinoilla, minkä jälkeen yksi pörssi osittain epäonnistui, mutta ei kuitenkaan sammunut ekosysteemin hyväksi . ”

Woo kysyi myös, miksi futuuripörssit eivät poistaneet Coinbasea listauksistaan ​​laskujen vakauttamiseksi.

Kommentare sind geschlossen, aber Trackbacks und Pingbacks sind möglich.