Zum Inhalt springen

Kryptomarkeder kaster $ 10 milliarder dollar når Trump avslutter nødhjelpssamtaler for pandemi

Globale aksjemarkeder og kryptovalutamarkeder har tatt en kraftig nedgang siden USAs president Donald Trump avsluttet samtalene om Coronavirus-hjelpetiltak.

På baksiden av bemerkelsesverdig rask gjenoppretting fra viruset, som har tatt over 210.000 amerikanske liv, avsluttet president Donald Trump brått samtaler med høyttaler Nancy Pelosi og demokratiske ledere om nye økonomiske hjelpepakker.

Alle de tre store amerikanske aksjeindeksene mistet solide gevinster fra tidligere på dagen og falt i negativt territorium etter kunngjøringen , og krypto-aktivamarkedet fulgte etter, noe som indikerer at de har blitt mer korrelert med aksjer og mindre til gull de siste månedene.

$ 10 milliarder markedsverdi nedgang

Total markedsverdi har gått ned rundt 10 milliarder dollar det siste døgnet. Flyttet tok markedene ned fra 335 milliarder dollar til rett under 325 milliarder dollar.

Imidlertid, på månedlig visning, er de fortsatt innenfor en rekkevidde-handelskanal og har ennå ikke stupet til månedlige nedturer på rundt 310 milliarder dollar.

Bitcoin Loophole ledet tilbaketrekningen som vanlig i et kraftig fall på 2% fra $ 10.750 til $ 10.530 over bare et par timer. Siden den gang har kongen av krypto gjenopprettet litt for å handle på $ 10 600.

Skjulte bearish avvik på en daglig tidsramme.

100MA fungerte som en anstendig støtte så langt. Men det blir testet om og om igjen. $ BTC $ BTCUSD #bitcoin pic.twitter.com/uBbEMxCeph

Det har blitt observert av flere analytikere at Bitcoin-volatiliteten og handelsvolumene er ekstremt lave for øyeblikket, noe som vanligvis er en forløper for et større skritt fremover.

Denne mindre dukkert kan ikke vurderes, så det ser mer sannsynlig ut som en dump i fire figurer på kort sikt.

Andre steder på Crypto Markets

Som vanlig blir altcoins hardere rammet og er ansvarlige for det meste av tapet av markedsverdi den siste dagen eller så.

Ethereum har falt tilbake til sitt laveste nivå i nesten to uker i en nedgang på 5% til rett under $ 335 før den gjenopprettet marginalt for å gjenvinne $ 340-nivået. Ripples XRP har mistet et tilsvarende beløp da det glir tilbake til $ 0,245, mens Binance Coin har avvist til $ 27,40.

Polkadot og Chainlink har vært to av dagens største tapere, og har gått ned rundt 7% stykket. Bare EOS har klart å trene trenden i kryptotoppen topp tjue og legge inn en gevinst på 6% på nyheten om at Google Cloud vil bli med i samfunnet for å bli en EOS-nettverksblokkprodusent.

Kommentare sind geschlossen, aber Trackbacks und Pingbacks sind möglich.